ulle

Alla inlägg under juli 2010

Av Ulrika - 9 juli 2010 15:00

Igår var det Natalies födelsedag, hästen hon rider har blivit skadad och till råga på allt så misslyckas hennes bror William i ett hopp på studsmatta, som resulterade i ambulansfärd till Ske-å lassarett.

Han fick jätte ont i nacken och kunde inte ta sig upp, därför blev det ambulans.

Han blev kollad jätteordentligt och magnetröntgad och tack och lov så är inte skellettet skadat, för sånt har vi nog av i familjen.

Nu såhär dagen efter så är han jättestyv i nacken och kan inte göra så mycket själv, så man får vara en liten passupp. Vi hoppas att det blir bra fort!

I morse var det jätteskönt ute och jag och Kevin tog ut hundarna på promenad, precis när vi kommit in igen så stod regnet som spön i backen.

Vi provade åka in till stan och festivalen och där regnade det än värre.

Nu är vi hemma och bara myser!

Ikväll är det valpfest hos Crimdon kennel, jag hoppas att vi kan åka dit en stund men det är bara om William blir lite bättre, för han har jätteont!

  

Imorgon är det tävling på Ske-å greyhoundpark och Snake startar i lopp7 och jag är nervös. Tur att det är Jenny som startar honom så behöver han inte känna av min nervositet.

Jag hoppas att han kan pricka starten för en gångs skull så att han inte behöver ta i för kung och fosterland för att passera massa hundar på startrakan.

Det är ju inga dåliga hundar han springer med så jag hoppas att han kan hänga på. Det är bara att hoppas på det bästa.

Ha en bra dag alla! Kram Ulle  


Av Ulrika - 8 juli 2010 06:27

Tord var på jobbet........som vanligt! Nu har han faktisk semester, men han gjorde sista rycket igår.

Jag, Kevin, Natalie och syrran med barn åkte på Burträsk marknaden.

Jag provade att använda GPS:en men den ville inte hitta Burträsk, men Ok jag hittar dit ändå.

Som vanligt var det mest sockar, smycken, skor och godis men det är som lite kul att göra något annat nån gång. Det gick en hel del pengar ändå, det blev lite sånt och lite annat.

Tiden går fort då man har roligt, helt plötsligt var klockan 15.00 och 17.00 skulle vi ha surings främmande och fira att Natalie fyller 17 år idag så det blev järnet hem. Tord var redan hemma och hade börjat med alla förberedelser så att jag hann gå en sväng med hundarna.

  

5 i 5 kom vi på att William måste hämtas så jag åkte iväg, han var inte där han sagt han skulle vara utan jag fick hitta igen honom på en brygga i Kurjan och han hade inte bråttom när jag kom. Tonåringar ni vet!

Efter maten var det ridnig på schemat för Nattan och jag skulle hjälpa till med hästarna, hästen hon skulle rida har blivit tokbrunstig, och hur roligt är det!

den andra hade ett svullet ben som jag fick veta att det var en gammal skada som gått upp. Så jag kunde andas ut igen.

Det var en riktigt trevlig dag förutom några små insidenter, men kroppen har lite svårt att orka med när det är full fart hela dagen, så jag blev som klubbad på kvällen.

Hoppas att det blir en varm och skön dag idag! Ha det! Kram Ulle  

Av Ulrika - 6 juli 2010 06:22

Oj! så spännande det kommer att bli på Lördag. Snake fick innerboxen som vi ville ha så nu är det bara att hoppas. Det finns en stor nackdel..... och det är att vi har löptikar i byn och i kombination med värmen så valde Snake att bara äta ett mål om dagen ett par dar, jag hoppas inte att det påverkar honom.

Jenny kommer att starta Snake och jag får nog ha koll på barnen.

Jag har sett på vädret att det kommer att bli varmt på Lördag och då får man önska att det fläktar en aning.

Storfavorit i loppet måste i alla fall vara brorsan Boa och det är inga dåliga hundar dom andra heller så det kommer att bli hårt.

Jag har inga större förhoppningar, men man vill ju alltid komma på pall.....helst vinna men vi får se, det kan bli svårt.

  

Jag såg i tidningen idag att våran hundkappLotta hade vunnit uttagningen till amatör SM som travkusk, Lotta är bra på många grejer hon! Go girl!!!!  

Vi hade lite strul med beteshästarna igår, en av hästarna var tvungen att flyttas till en annan hage, men innan det skulle gå så var någon (ägaren) tvungen att stängsla den andra hagen. När hästen väl var där så ville hon aldrig sluta springa eftersom hon var ensam, så då fick vi ordna en annan häst som sällskap.

Det verkar lugnt nu i alla fall.

Jag tror det blir varmt och   idag, så att det kanske blir att åka till stranden med barnen, nu är det SEMESTER!!!!

Ha en bra dag alla! Kram Ulle  

Av Ulrika - 3 juli 2010 06:41

I Onsdags hade vi "Skellefteå hundkapp" vår första träning på vår egen bana efter branden ifjol och det gick problemfritt, nästa helg ska vi ha den första tävlingen........som ser ut att få många tävlande.

  

Jag tror det kan bli ca.12 lopp som man får uppleva spänningen.

Rankinglistan har kommit ut och om inget blir förändrat så kommer 3 bröder att springa i samma lopp Boa, Python och Snake alla med namnet Crimdon före.

Boa är ju den som är helt klart högst rankad och meriterad så han måste bli storfavorit, Python tävlingsdebuterar och Snake har bara sprungit 5 lopp och det var ifjol, i samma lopp springer oxå Delight Day, Rascle och Worlass lite mer rutinerade rävar.

Det blir kul att få tävlingsdebutera på vår egen bana den här säsongen.

2 brorsor till kommer oxå att springa den här dagen Adder och Mamba så nästa hela kullen finns på plats, Crimdon kennel börjar ha en hel del avkommor på banorna som hävdar sig ibland Sverige eliten. Kul! Kul!

I afton ska jag och Jenny ut och äta med stalltjejerna från förr, det blir kul att träffa folk man inte träffat på länge, nu är det ju mest hundfolk man träffar om än det inte är nåt fel på det heller, i afton blir det hästgänget som gäller.

Det var en jätteskön dag igår och jag hoppas att denna blir detsamma.

Jag skötte alla barnen ett tag igår Isabell, Kevin och Hampus och vi var hemma hos mormor.

En granne hade många spännande djur, vi fick träffa både majsormar (som jag och Kevin höll i), ödlor och gräshoppor (mat) och ute på gården hade dom kaninungar en vädur och en vanlig. Roligt med lite annorlunda djur!

Njut av dagen! för det ska jag! Kram Ullle  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards