ulle

Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Ulrika - 10 juli 2010 20:18

Dagen började med att Snake inte hade någon lust att äta (grannen har en löptik), men han åt litegrann i alla fall.

Mitt på dagen så åkte vi iväg till banan och det var så där lagomt bra hundkappväder, lagom varmt och lite vind så inte små flygfäna var och irriterade så mycket.

Väl där så tog jag ut Snake ur bilen, gick med honom en stund för att sedan väga in och veterinär besikta. Det syntes på vågen att han inte haft världens bästa aptit på sistonde, men annars var det helt Ok!

När jag satte tillbaka Snake i bilen så öppnade jag vädringsfönsterna så att det skulle komma in mer luft i bilen + att jag hade en öppen framdörr och bakdörrarna på glänt, hundbilen är en cheva van.

Jag gick och tittade på dom första loppen och fick då veta av några startande att Snake hade plockat bort nätet i ventilations fönstret och hade tänkt att krypa ut den vägen. han var lite taggad på att springa.

Jenny tog han om honom för hon skulle starta honom för första gången.

När väl starten skulle ske så vände han i buren och hamnade i Jennys knä, två andra personer skulle hjälpa henne att stoppa in honom i buren då dom klämde fast hans svans i bur dörren.

Det kunde ju ha fått starta bättre!

Han kom iväg i alla fall men hamnade i trångmål i förstakurvan och då han inte är så tuff så backade han hellre så att på målrakan låg han femma som han oxå blev, men direkt efter mål var han om hundarna som blev delad trea en hundradels sekund före Snake.

Vi åker inte på SM i Västerås så vi får se om det blir nån mer start i Juli ev. den 23 på hemmabanan om vi får tillräckligt många startande.

Nu behöver jag vila mig ordentligt så jag kanske orkar gå på festivalen med Syrran och alla barn imorrn.

Go Natt och sov gott! Kram Ulle 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards