ulle

Alla inlägg under mars 2009

Av Ulrika - 4 mars 2009 21:15

Dagen började med att Kevin oxå vill stiga upp klockan 06.00 för han vill äta frukost hemma och inte på dagis. Han som brukar vara så morgontrött men mamma ska inte få ta det lugnt och vara för sig själv på morgon kvisten.

Det gick ganska smärtfritt ändå!.

Har jobbat och hade lite hårda diskutioner med en arbets kollega som betedde sig som en barn unge men innan jag slutat för dagen bad han om ursäkt så då får man väl säga att det får vara så.

Direkt efter jobbet så gjorde jag några ärenden som legat på hög ett tag efter det så var det hem och byta kläder och iväg på dagis för att hämta Kevin som skulle kollas hos tandläkaren. Dom skulle se att tänderna han slog loss hade fastnat i munnen igen. Dom röntgade för att se om underliggande tänder (alltså dom nya) inte var skadade. Kevin var så duktig och gapade och låg stilla. När tandläkaren var avklarad så åkte vi till Bergsbyn där Kevin och Isabell fick busa av sig lite. Kusinerna blir lite väl vilda när dom kommer ihop, hittar på massa dumma saker klipper sönder böcker o.s.v

Jenny hade hand om alla 3 barnen medan jag fick behandling hos kiropraktor. Mathias fyller år idag så på aftonen så firade vi honom. Nu är det kväll, Kevin har somnat, jag sitter och svarar på massa mail och sen tog jag mig tid att skriva lite här oxå. God natt! Kram Ulle

Ps: Mathias är syrrans kille om jag inte har sagt det förr.

Av Ulrika - 3 mars 2009 16:16

kvartsfinalen Skellefteå AIK - Linköping på Torsdag och jag hoppas att för en gång skull så ska nu SAIK börja vinna mot Linköping. Statistiken är inte direkt på SAIKs sida. Linköping har vunnit 5 av 5 matcher så nu hoppas jag på under och i min värld så får Skellefteå AIK nu gå minst till semi. Vi får se. Jag håller då en tumme i alla fall. Kram Ulle

Av Ulrika - 3 mars 2009 07:26

Det blev precis som jag trodde att Linköping valde Skellefteå AIK. Tord spekulerade om att dom skulle ha någon annan taktik och välja någon annan så att dom skulle få möta SAIK i ett annat skede. Försök lura nån annan va!!!!

Idag ska jag till en ny sjukgumnast som är nyhitflyttad men som jag har fått höra många bra lovord om. Så jag provar, om det känns bra kanske vi kan få min kropp att fungera bättre. Svårigheten med mig är att jag har både hjärnskador och dubbla diskbråck, det är ingen lätt kombination. Hon har visst stor kunninget om mycket så jag hoppas som vanligt på under men tyvärr så är det inte ofta det sker.

Vi jobbar på hundkappens sida så att vi ska få den så bra som möjligt för både allmänheten och aktiva. Ni kan gå in på länken jag lagt in och säga vad ni tycker. Ha det bra! Kram Ulle
Av Ulrika - 2 mars 2009 13:46

när det bara blåser och yr snö runt skallen när man är ute och går med hundarna. Jag har jobbat i dag och på nåt underligt vis så är allt helt plötsligt under tidspress. Jag har ju en förmåga att stressa upp mig men jag jobbar med ett jämt tempo som fungerar ganska bra, jag blir slut men det är väl det som är meningen.

Nåt som känns lite irriterande är att ledningen har sänkt alla som varit sjuka och ute på annat jobb till lägre eller som i mitt fall till lägsta lönegrad, det är riktigt pissigt om m,an får säga så. Jag tycker att det är en merit om man kan jobba med många olika moment inom arbetsplatsen och om man prövar jobb utanför verkstaden men som i det här fallet så straffas man om man provar annat jobb och det inte fungerar eller om man har otur och blir långtids sjuk. Jag ska ta ett snack med facket och i bästa fall får jag gå in och förhandla själv för jag tolererar inte att bli behandlad som kreatur som inte har nåt att säga till om. Ledningen svarar upp med att vi har inte svårare jobb än att man ska vara i lönegrupp1 eller 2, är det personalens fel?

Det är väl ändå företaget som säljer jobben då ska väl inte vi bli straffade.

Ikväll väljs kvartsfinalernas motståndare och skulle det bli nåt annat än Linköping som Skellefteå AIK får möta så tappar jag hakan.

Ha en bra dag! Kram Ulle

Av Ulrika - 1 mars 2009 07:11

Det blev förlust mot Linköping för oss SAIKare. Så det vore konstigt om dom inte väljer oss för kvartfinal, dom har vunnit alla matcher mot oss och för att vara riktigt säkra så är det smart att välja just ett sånt lag. Shit för oss AIKare. Dimitrakos åkte ihop med Martinen och blev skadad i knät. När en är tillbaka från skada då blir två nya skadade. Erik Andersson kanske fick hjärnskakning igen efter en hård tackling från Linköpings spelare.

Skellefteå AIK slutade då på 6:e plats i årets elit grund serie och det är ett steg uppåt.

Nu till någonting helt annat: När jag hämtade Kevin från mormor så blev jag bjuden på lunch med efterrätt och det var trevligt. Vi blev kvar där till 14 tiden. Därifrån skjutsade jag Kevin till Bergsbyn så att han fick fortsätta att leka med kusin Isabell. Jag åkte hem en sväng för att mata hundarna och hämta Tord som skulle träffa sina jobbar kompisar i Ursviken före hockeyn.

Jag och Kevin stannade ända till 21.00 då Kevin somnade på deras soffa så var det dags att åka hem. Jag fick slappa nästan hela dagen förrutom när jag och Tord var ute med hundarna. Men det bästa av allt! Isabells lillebror Hampus har inte direkt varit så förtjust i sin busiga moster ( det är jag). Men igår så tog han steget, vi lekte och han ville sitta i mitt knä, han sa mitt namn och vi hade allmänt trevligt jag och Hampus. Att dett skulle ta 1år och 8 månader var väl inte riktigt vad jag tänkt mig, men bättre sent än aldrig. Vi umgick som aldrig förr och ett barn kan smälta ens hjärta.

Ha en jättebra dag! Kram Ulle 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards