ulle

Alla inlägg under mars 2009

Av Ulrika - 17 mars 2009 06:46

Skellefteå AIK slog ut Linköping i den sjunde avgörande matchen och det var inte lätt. Det var inte förrän i den tredje övertidsperioden som dom slog till. Den tredje längsta matchen genom tiderna. Så man fick sitta uppe länge igår, jag tror att jag somnade vid 01.00 tiden.

ALLA ÄLSKAR SKELLEFTE AIK!!!!!

Ha en bra dag! Kram Ulle

Av Ulrika - 15 mars 2009 15:30

Skellefteå AIK slog Linköping på hemmaplan så nu blir det en avgörande match på Måndag i Linköping och jag tror vi kan göra det igen. Jag hoppas nu att SAIK kan tysta alla kritiker och gå vidare till semi, hur det går där är en annan femma. Men vi siktar på final tycker jag.

Fredagafton åkte jag, Jenny och barnen till eddahallen och badade hörde att det tisslades om att Niko Dimitrakos bil fanns utanför, men han var antagligen i gymmet och testade knät eller nåt för jag såg då inte till honom.

Jenny och barnen var här igår och vi hade en riktigt trevlig dag och fick vara ute i snön och min rygg höll oxå.

Denna morgon ringde Jenny och berättade att Hampus hade haft magsjuka hela natten och jag kan säga att jag har inte riktigt varit som jag ska i kistan idag. Men jag skyller på det jag åt igår. Jag VILL INTE ha magsjuka!

Här har solen gassat hela dagen så nu längtar man till sommaren.

Ha dets å bra alla! Kram Ulle

Av Ulrika - 14 mars 2009 09:35

konstigt som sätter sig på balans organen. Jag är alldeles snurrig hela tiden.

Jag kan säga att jag funkar inte så bra då!. Jag ringde min kotknackare och frågade om han kunde Lördags jobba lite för att jag har något som ligger riktigt fel i ryggen. Jag skulle ringa senare. Jenny och barnen är på väg hit för alla barn ska få vara ute och leka i snön sen tänkte vi grilla korv till lunch ute, det är mysigt!. Får se bara hur det fungerar med min rygg.

Hundarna får vara i hundgården idag, för Tord är sjuk och jag vinglig så att ingen är i skick att promenera. Ikväll så gäller det, kommer Skellefteå AIK att hålla kvar spänningen i slutspelet eller är det över efter ikväll, vi får se! Jag hejar i alla fall tills jag blir blå i ansiktet fast från soffa förståss. Melodifestivalen har ju final ikväll oxå så då får vi se vem som ska representera oss i den internationella tävlingen. Jag kan säga att jag INTE hejar på Caroline af Ugglas jag tycker den låten är skit dålig. Nej jag tror det blir EMD eller Måns eller varför inte HEAT för att få till det riktigt.

Ha en bra dag och kväll. Kram Ulle

Av Ulrika - 13 mars 2009 11:37

skam den som ger sig. Skellefteå aik har nu en avgörande hemma match på Lördag vinner dom den så blir det ytterligare en match i Linköping och då kan man väl hoppas att dom är taggade så att vi kommer till semifinal. Två lag är klara Färjestad och Frölunda nu hänger det på övriga lag vem mer kommer till semi???? Vi får hålla tummarna helt enkelt!

Nu är det sol och vackert ute så jag ska ta skidorna och ta med hundarna på en runda. Det är härligt med sol så jag får skynda mig ut så länge den är kvar, igår missade jag precis solen. Ha det! Kram Ulle

Av Ulrika - 12 mars 2009 07:26

Nu står det 2-2 i matcher och är hur nervkittlande som helst. Hur ska detta sluta. SAIK är som bålgetingar snabba och finns överallt. Dom har verkligen visat att det inte är någon slump att dom är där dom är. Ikväll är det match i Linköping igen och jag hoppas på en till seger för laget är inne i ett bra stim nu. Färjestad är klara för semifinal nu efter att ha slagit Brynäs med 4-0 och det känns väl inget annat en rätt. Idag ska jag ta hand om mig själv och hundarna.

Jag säger bara Heja Heja Skellefteå AIK! Kram Ulle

Av Ulrika - 10 mars 2009 17:18

vår dator har pajat så det är lite svårt att hålla bloggen intressant och aktuell för mig och kanske någon annan som är nyfiken på vad jag håller på med. Hundarna verkar må prima men jag har just kommit hem från läkaren och jag har fått nåt tjall på balans organen så jag är väldigt yr i skallen och så har det varit någon dag tillbaka. Det är vila som gäller och jag bör inte köra bil, men har man något val när det är 5km till dagis och ca 2mil till jobbet och det är inte så att det går några bussar direkt. Det får ordna sig ändå.

I Tordags var vi och såg första slutspels matchen på hemmaplan och Skellefteå AIK VANN!! Jipii! Jag skrek som en sårad så jag var hes i några dagar efter matchen. Det har varit 2 matcher till efter det som tyvärr aik förlorat. Men jag vill påstå att dom krigar som aldrig förr, men dom var förståss bäst när jag coachade dom i Torsdags. Skämt och sido.

Matchen igår var hur jämn som helst och Mcdonell kvitterade till 4-4 under sista 10 minuterna men det blev video granskning och målet dömdes bort för att domaren kunde inte se om hela pucken var inne. Shit happens!

Nu ska dom spela borta både 11 och 12 och jag hoppas vi har gudarna och turen med oss och får vinna åtminstonde 1 av dom 2 matcherna.

Ha det så bra! På återseende! Kram Ulle

Av Ulrika - 6 mars 2009 11:17

Att vara på plats i arenan på Västa stå vid första slutspelsmatchen för Skellefteå AIK.

AIK tog sin första seger den här säsongen mot Linköping och det är nu det börjar räknas.

Det var en hård match i ordet rätta bemärkelse och dom spelade snabbt och effektivt. Det var en rolig match att se på och ännu roligare blir det när vårt hemmalag vinner. Jag kan säga att den jag var mest imponerad av var Mathias Månsson för han kämpade så ända in i kaklet. Att få stå där i hejaklacken och i arenan när vårt lag gör mål är en obeskrivlig känsla, alla bara vrålar, kramas och några give me five var det nog oxå. Jag vill påstå att första och sista perioden gick i SAIKs favör, andra lämnade vi ut till Linköping så dom fick både reducera och kvittera och då blev det lite onödigt spännande. När SAIK slog in det avgörande målet kändes arenan som den skulle sprängas, det tog ända in i själen. Jag gruvade mig något för att vi hade ståplats men det känns då bra i kroppen just nu och nu har jag jobbat oxå. Det går alltid lite lättare efter en seger än en förlust för det är mycket hockey snack på jobbet. Kul med en seger i första kvartfinalen nu är det bara resten kvar.

Nu ska jag stoppa i mig lite sen ska jag ut med hundarna som inte får vara lösa nu för det finns mycket vilt runt våra kvarter. Men med munkorg så! Än så länge har det bara hänt att nån räv har fått ta till flykten och trastungarna som bara sitter och gapar på våren kan vara lite illa till ibland.

Ha en bra dag! Kram Ulle

Av Ulrika - 5 mars 2009 13:33

hitta barnvakt så att även jag kan gå på hockeyn ikväll. Min mamma som alltid är duktig på att ställa upp kommer hit till Yttervik och sover över. Då kan jag skjutsa henne på jobbet i morgon före jag åker på mitt jobb.

Mammor är alltid bra att ha. Tords föräldrar är ju så hemska så dom stack till Vietnam. Jag blir inte lite avundsjuk! Det börjar dra i utlands tarmen nu. JAG VILL HA SOMMAR! Nu börjar det kännas lite nervöst i magen för ikväll gäller det. Nu måste bara SkellefteAIK visa var skåpet ska stå. Jag antar att det är slutsålt för det gick inte få sittplats 5 minuter efter biljetterna släppts. Till en hel familj på 4 st i alla fall. Heja AIK! Ha det! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards