ulle

Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Ulrika - 29 januari 2009 12:23

En ny defensiv back som har ett namn som är Atvar nånting och hans nummer blir 32 som tydligen Haakana har haft förr i tiden.

Han kommer inte att spela idag mot Brynäs som oxå är en måste match, vi har inte råd att förlora några poäng vi måste hämta in flera.

Ikväll är det dags för 3 poäng igen för nu hoppas jag att dom har tänkt igenom vad som egentligen hände i Tisdags när Saik förlorade mot Färjestad som spelade näst intill perfekt försvar men vi bjöd dom på det oxå.

Nu måste viljan att vinna sitta i skallen på varenda aikare så att dom inte slarvar bort segern igen. Det måste finnas lite j....vlar anamma i laget annars kommer vi att förlora resten oxå och då är vi tillbaks där vi startade med KVALSERIEN som spökade i flera år för Skellefteå som inte fick det att stämma hela vägen. Nu är Skellefteå i elitserien och tillhör toppskiktet, VISA HJÄRTA brukar vi ropa och det är nåt som alla vi måste göra och stötta vårt lag Skelleftå AIK. Om än jag inte finns på ladan i kväll så kommer jag inte att missa en sekund av matchen. Har man småbarn så har man. Jag hoppas alla som kan åker till arenan och stöttar vårt lag. Dom behöver peppas! Heja Skellefte! Kämpa Skellefte! Kram Ulle

Av Ulrika - 29 januari 2009 12:07

Det är mycket nu så jag kan inte riktigt sortera upp mina tankar därav har jag inte skrivit så mycket här.

Igår var jag hos läkaren för ett intyg till F-kassan och min fortsättning här i livet. Det är ju så att nu för tiden får man en pott med sjukersättning alltså ett visst antal dagar. Som det är nu så måste det bli bestämt om jag ska bli halvtids pensionär. Tydligen är det jättesvårt att få varaktig sjukers. man ska i princip vara döende. Alla utredningar och undersökningar av mig visar att jag ska jobba halvtid som mest. Då beror det på vad F-kassan säger. Annars kan det bli så att när min pott är slut så ska jag jobba heltid och det är omöjligt. Men då får man väl försöka bita ihop och jobba ändå, men då kan jag berätta att då finns inget liv utanför jobbet längre för det orkar jag inte. Man får väl gå på medicin så länge det går. Och hoppas att en ny regering blir tillsatt som kanske tänker på sjuka, unga och gamla oxå. Inte bara sparka på dom som redan ligger. Men som jag tidigare sagt, man ska försöka se det positiva och att det kommer att orda sig. Men med mina hjärnskador att strida med så har jag lätt för att oroa mig oxå och då åler magen åt fanders. Dom som lever får se! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards