ulle

Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Ulrika - 6 januari 2009 08:09

Det var Kanada som tog guldet och dom stal det!. Kanada var förhandstippad vinnare men då trodde jag att det skulle spelas en juste match om det. Kanada var det bättre laget stundtals, i matchens inledande minuter så åkte Sverige på en utvisning för det var heta känslor! och dom smäller in mål nummer ett. Det gav ordentligt med vatten på kvarn och dom började bokstavligen och bildligen köra över våra juniorer eller mer specifikt vår målvakt Jakob Markström suveränen som dom tydligen kände som ett stort hot. Våra juniorer hade fått veta det att rör man målvakten är det direkt 2 minuter, men det gällde tydligen bara Sverige för att Kanada inledde med en ordentlig bentacklig i hög fart på vår målvakt utan att bli utvisad! samma spelare gjorde en kort stund därefter mål. Han borde inte ha stått på isen då! det borde varit match straff! det hände inte bara en gång utan två gånger till olika typer av påkörningar men domarna tycktes inte se nåt eller är det så att Kanada är en så stor hockeynation så att domarna var tillsagda att inte se nåt. Det var bara tur att Jakob inte blev ordentligt skadad, dom gjorde riktigt fula grejor på våra utespelare oxå och åkte faktiskt på några utvisningar. Vi spelade ganska många numerära överlägen men fick inte dit pucken förrän i sista perioden och hade våra tappra försök att kvittera, hade riktigt bra tryck i matchen och plockade ut målvakten men det slutar bara på två sätt antingen så gör man mål, vilket vi inte gjorde om än det vara jätte nära eller så gör dom fler mål i öppen kasse och så blev det. Sverige satsade och gjorde det bra!. Kanada däremot borde skämmes på sättet dom vann matchen på. Dom kanske hade vunnit matchen ändå men då hade Sveriges juniorer fått en ärlig chans i alla fall.

Det blev ett snöpligt slut för vissa av juniorerna som visste att det här var sista gången dom kunde ta revanch på Kanada för nästa år har dom blivit stora pojkar. Det syntes en del tårar under pris utdelningen och det var inte för det vunna silvret utan det förlorade guldet................

Du gamla du fria du fjällhöga nord........ Kram Ulle

Av Ulrika - 6 januari 2009 07:51

Den här gången blev det somjag trodde mycket hårdare motstånd och ska jag vara riktigt ärlig så var det Frölunda som hade spelet från början. Det var oxå dom som gjorde första målet, men sen händer det nåt som inte är allt för vanligt. SAIK har tur! i numerärt underläge gör vi mål och puckar som inte borde ha gått in gör det. Det var länge sen vi hade sånt flyt när vi inte spelar på topp. Under matchens gång så spelar saik in sig mer och mer och på slutet av matchen tycker jag matchen är vår. Den slutat 5-3 efter Hade löv hade gjort en riktigt stabil insats men sista minutrarna så satt dom 3:an.

I Skellefteå var det Gabriel Karlsson 1måj, Erik Andersson 1mål, Christian Söderström 2mål han fick faktiskt lyckas med friläge för en gångs skull, han brukar bomma dom men som sagt hade vi tur i den här matchen det blev även en Niko Dimitrakos balja denna afton. Nu ligger vi 3:a igen i serien men det är väl 5 lag som har samma poäng vi har bara bättre målskillnad, bäst faktiskt i hela serien.

Fredrik Lindgren blev visst skadad under matchen oxå och det behöver vi verkligen inte. Våran lillebror Luleå är visst inne i en riktigt svacka nu för dom åkte på storförlust av Djurgården igår. Nästa match är Färjestad borta och jag tycker alltid det är jobbigt och möta dom. Det är ju en bit av saik Perra, Tommy och inte minst våran LEE GOREN som jag tycker skulle ta sitt pick och pack och flytta tillbaka till oss nästa säsong. Han får alltid plats nånstans!. Sen vill jag att en del spelare ska göra klart för fortsättning i saik såsom min lilla riddare Ander Söderberg, Niko Dimitrakos, Tobias Viklund och några till. Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards