ulle

Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Ulrika - 13 januari 2009 09:42

Skellefteå AIK är ett komplett lag som har både fart, styrka och teknik.

En sån som Skrbek som är så stor, måste börja ta plats. I närkamper är det han som är störst varför trycker han då inte till med sin kropp. Han är för försiktig defensivt. Av samma anledning borde han vara framme och skymma sikten på målvakten offensivt. Niko och Brad som är sådana under i teknik borde kunna göra sånt utan att tänka. Som i powerplay när dom är inne så sänks farten nåt ohyggligt, just för att dom börjar tänka för mycket och passar för svårt när dom väl passar. För det är inte speciellt svårt att läsa spelet när det går så sakta.

Laget spelar jättebra! men det går i vågor.  Det är inte lätt att vara målvakt om man inte får hjälp av backarna, nu har vi en del orutinerade backar men det är jätte viktigt att dom håller sin plats. Och som Säcken sa " har vi inte kontroll på pucken är det bättre att lägga den djupt" istället för att lägga bakåtpass och ge jätte chanser till motståndarna. Vi har spelat mycket bra boxplay men sist så funkade inte det heller.

Skellefteå AIK är bäst! dom måste bara tro på det själva, använda sina förmågor och spela som ett lag. Allt finns där, våga använda det. Dom måste vara mentalt inställda på att dom klarar att vinna vilket lag dom än möter. Dom måste ge allt i varje match. Heja AIK! Tack för mig! Kram Ulle

Av Ulrika - 13 januari 2009 09:23

På lite olika sätt:

  • Jag har väldigt ont i kroppen!
  • Har då problem att ta mig ut med hundarna.
  • Saik har inte flytet på sin sida, men det är match igen imorrn så vi får se. Då mot Djurgården som tyvärr verkar ha fått fart under grillorna.

Men lite positivt:

  • Hundarna verkar vara fräschare än någonsin.
  • Vi har klarat oss i familjen från större vintersjukdomar. Peppar, Peppar!
  • Kevin är det full fart på som vanligt.

Ha det så bra alla! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards