ulle

Alla inlägg under september 2008

Av Ulrika - 10 september 2008 09:41

Vi var tvungna att avliva vårt 23åriga halvblod, Det vat jätte jobbigt!, för hur det äm är så är alla djur en del av familjen.

Det känns som, Varför händer allting nu??? Vipers tå ser inte speciellt fin ut. Jag ska till veterinären på måndag igen, stygnen ska egentligen tas på söndag, men jag känner att jag vill att veterinären ska göra det när det ser ut som det gör.

Om jag har riktigt otur, vilket det känns som jag har hela tiden nu, då måste vi antagligen ta bort Viper oxå.

Man tappar livs gnistan när det blir så här!

Till råga på allt så var det en medlem som klagade på mitt domarbeslut i Söndags, och gjorde det till styrelsen inte till mig direkt,sånt gillar inte jag.

Alla kan göra misstag,det är därför att det är så viktigt att ha kurv domare. Det var så att den berörda hunden bommade starten så den blev efter hela vägen till mål, men nu är det så att man dömer ända till har stopp. Det var två licenshundar i loppet så jag missade att den berörda hunden passerade en annan hund efter mållinjen och då blir den ju godkänd. Efter samtal med kurvdomare så ändrade jag mitt beslut och godkände hunden. Nu har den här personen fått för sig att jag godkände hunden bara efter påtryckningar från en annan medlem i klubben, så är inte fallet. Tack och lov för kurvdomare!!!

Det är mycket nu och det känns inte bra, jag får så ont i kroppen när det blir så här mycket konflikter. Please let it stop!  På återseende! Ulle

Av Ulrika - 8 september 2008 20:17

Nu har jag gjort det igen, och jag måste säga att det ser inte så vackert ut.

Jag vågar inte ha honom utan bandage men samtidigt vill jag få in lite luft,så han fick ligga utan bandage i en timme ungefär.

Jag kanske måste byta varje dag numer, jag håller tummarna att allt ska gå vägen, för jag vill gärna att han ska få sluta sina dagar med min andra omplacerings hund Smoky. Jag har i alla fall avregistrerat honom som tävlingshund nu. Om han nu byter ägare sen får jag rapportera in det då.

Det ser i alla fall ut som det blir tävlingar till helgen, det rasade in anmälningar på sluttampen. En annan får tillbringa tävlingsdagen i ett kurvdomartorn, jag ska döma kurva.

Det är ju lite besvärligt nu när shcf har lagt ner kansliet och vi själva ska sköta om att ta emot anmälningar,sätta upp en ranking och sedan lotta.

Vi som ska göra programmen får bara en dag på oss, och då är det bäst att allt funkar för annars blir det inte kul. Men föröker se allt från den ljusa sidan. Det ordnar sig nog! /Ulle

Av Ulrika - 8 september 2008 06:52

Det var lite mycket igår Söndag! Jag var på banan och dömde licenslopp, men vi fick 2 nya licenshundar i norrland. Sen tog oxå min goda vän Nisse medellicens på sin Lexus blue och det gick mycket bra.

Men idag är det som sagt var måndag ca.1 vecka före tävling.

Då är det fullt upp som marknadsförings ansvarig i klubben, för idag ska alla banderoller och magneter upp, affisher och flygblad ska delas ut och programmen till tävlingarna ska göras.

Och vet ni vad som är tråkigast? Jag har ingen hund att starta........

Vi får se om säsongen är över eller så kanske Higgins kan starta sista tävlingen. Vi hörs! /Ulle

Av Ulrika - 6 september 2008 14:10

Idag tog jag av bandaget för första gången sen vi plockade bort tån.

Det var inte lätt att få loss det gamla, ska ni tro. Det var ju massa fasttorkar blod så det blev som ett rött gips som satt fast i tassen. Så jag fick lirka och klippa lite för att det till slut skulle släppa.

Det ser lite läbbigt ut när tån är borta men i övrigt såg det riktigt bra ut, ingen infektion eller så. Så mina förhoppningar på att det här ska bli bra känns som dom kan bli besannade.

Nästa helg ska jag plocka bort stygnen för då har det gått 10 dagar.

Idag ska vi till min mamma som fyller år och äta middag, och där ska jag plocka bort stygnen på hennes katt Pärlan som vi har steriliserat. Pärlan är en mycket vacker och feminin lite halvlånghårig, gråmelerad katt. Hon måste förresten omplaceras för min mamma har flyttat och där får man inte ha katt. Så om någon som läser det här bor bra till för att ha en katt både ute och inne får gärna ge sig till känna. Nu ska vi iväg och äta gott och ha trevligt med familjen. Tack för mig! / Ulle

Av Ulrika - 5 september 2008 09:53

Higgins som han kallas kommer inte att finnas i startfältet på våra närmaste tävlingar den14 september.

Jag kollade upp honom idag och han hade väldigt ont i ryggen, som matte. Så nu är vi sjukskrivna bägge två. En olycka kommer sällan ensam./ Ulle

Av Ulrika - 5 september 2008 09:43

Den äldsta av våra hundar är Crimdon Viper, som numer är pensionär.

76cm hög och 36kg.

Han som är vår mitten hund och blev 3 den 3 sept är Pacific highway.

Han är mitt uppe i karriären och har varit riktigt duktig, men det är inte alltid så lätt att havda sig i eliten när man är liten och lätt.

70cm hög och 29-30kg.

Den tredje av våra hundar jhar just blivit 1år och har visat stor talang, men kommer inte ut på banan förrän nästa säsong. Det är Crimdon Snake som är 71cm hög och vägerca.29kg och är värdens bästa höjdhoppare.

Alla våra hundar kommer från Crimdon kennel i Skellefteå.

Av Ulrika - 5 september 2008 09:07

Jag har skrivit mycket det sista om vår hund Viper som olyckligt vis bröt den yttersta delen av en tå, som vi sedan amputerade och efter 23 dagar ville han fort farande inte gå på tassen. Jag åkte då till veterinären igen och det visade sig att han fått nån sjuka i tassen. Så då var det bara att börja om från början, vi fick amputera bort hela tån. Vilket vui gjorde igår och nu hoppas jag att all inflammation är borta så han kan bli frisk. För om och när han blir frisk ska han få flytta till Rättvik där hans barndoms kamrat och tillika en annan av mina hundar Smoky bor som pensionär.

Då behöver han inte bli olycklig när vi åker och tävlar med våra två kvar varande hundar Pacific Highway och Crimdon Snake. mvh Ulle

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards