ulle

Alla inlägg den 11 september 2008

Av Ulrika - 11 september 2008 11:26

Jag har nu varit till veterinären och har nu mera positiva känslor i kroppen.

Det var bara mjukdels infektion och det gör inte så mycket för det läker om än det tar lite tid. Så nu är jag gladare igen.

Vi ska på cykelfest i byn i helgen så nu känns även det roligare, om jag nu fixar det här med att cykla när jag har så problem med ryggen.

Nu kanske det kan komma lite mera positiva tankar ur mitt huvud.

Det kan man ju i alla fall hoppas, He He! / Ulle

Av Ulrika - 11 september 2008 06:06

Jag måste åka till veterinären idag, för svullnaden har börjat sprida sig mot dom andra tårna. Innerst inne vet jag att jag inte kommer hem med en hund igen idag, bara hans skal som vi får begrava. Jag älskar alla våra hundar och det gör så ont!!!!! Jag vet inte hur jag ska klara så här mycket sorg på en vecka!!.

Lottningen till helgens lopp var igår kväll, loppet som Higgins skulle ha sprungit ser inte kul ut. En hund som jag anser är en ytter hund ha hamnat väldigt långt in så att det kan om man har otur bli ännu mera jobbigt i kurvan än det brukar. Jag skulle önska att människor tittar på hur deras hundar springer, Var vill dom vara?? Vi filmar ju oftast loppen så det går ju att titta om och om igen för att se hur dom gör.

Det finns ju hundar som inte har hittat sitt favorit spår och dom kan man ju placera i en mittbox. I övrigt är det ju ganska enkelt! En klar innerhund viker ju nästan direkt in mot räls, en ytter hund kan vara en ganska stor hund som inte riktigt klarar kurvan och håller sig därför en bit ut för att kunna hålla farten hela vägen. Om man nu sätter en sån hund längst in, så kan senariot bli att kurvan blir för snäv så hunden går rakt fram för att kunna svänga, då kan det om man har otur vara en lite mindre hund precis utanför, som då flyger iväg eller får en rejäl smäll i sidan. För att det blir då den mindre hunden som stoppar hunden som inte ryms i kurvan, och det kan gå riktigt illa både för den fel placerade hunden och dom andra. Så snälla alla!! titta på filmer hur era hundar springer. Filmerna finns på skellefteå Hundkapps hemsida under tävlingar, web Tv..

Vi får se om jag orkar skriva nåt mera idag..........vi får se......../ Ulle

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards