ulle

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Ulrika - 22 augusti 2010 09:52

Det kändes lite nervöst igår förmiddag och att dessutom regnet vräkte ner va inte bra, för när man går på hundkapptävling vill man helst ha vackert väder.

Arrangemanget kring vår nyinvigning av banan i Skellefteå var jättebra, dom som har jobbat med banan och allt ikring har gjort ett jättejobb, att man sen inte har världens tur med vädret kan man inte göra något åt. Vi hade i alla fall regnfritt och egentligen ganska varmt.

Nisse och company hade jobbat med banan hela veckan för att få den så bra som möjligt och det hade dom lyckats med.

Vi fick nytt banrekord på 29,59 på 510m av en greyhound som gjorde sin andra start i karriären Nitro Methan som vi nog kommer att få se mer av.

whippeten Banana Split som har banrekord på alla banor han sprungit vann wippetdivisionens lopp.

Eftersom min egen hund startade i lopp 4 så hann jag inte se några lopp, men jag tror att Skellefteå hundkapp tog hem några segrar genom Key West, Russels Viper och Clover horror. Resultaten kan man se på Skellefteå hundkapps hemsida så småningom.

Det var nervöst hur det skulle gå för Snake den här gången, åter igen hade han en betydligt större och tyngre hund invändigt så senariot från Älvsbyn kunde upprepa sig........... men det gjorde det inte för Snake vek in bakom den store och tog en mycket bättre väg, blev tyvärr trampad i kurvan men kom igen och sprang in på en 3:e plats klart godkänt!

Efter tävlingarna åkte vi hem med Snake, rengjorde sår, gav mat och duschade för att sedan sätta sig i bilen och vara med på Tacokväll på banan.

Jättetrevligt!!! Härliga människor och god mat.

Vid tolvtiden sa min rygg absolut stopp, så då var det bara att slita med sig karln och köra hem för att lägga ikull gammkroppen.

Nu är det en ny dag och nya tävlingar och idag kommer jag att kunna se några lopp för jag har ingen starthund. Kul!

Tävlingarna börjar kl. 15.00 på Björkis greyhoundpark i Fällbäcken, Skellefteå.

Välkomna alla intresserade!

Ha en bra dag! Kram Ulle  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards