ulle

Alla inlägg under maj 2009

Av Ulrika - 16 maj 2009 09:51

Första träningen på bana! Higgins ska få springa och jag tror att han aldrig har varit så bra i ryggen som nu. Han hade problem ifjol så vi kunde inte starta dom 2 sista tävlingarna hemma. Snake får vänta en vecka för han har lite små blessyrer från älgjakten fortfarande. Det blir nog inte så populärt, för är det någon som är taggad nu så är det Snake.

Vi börjar Söndagen med prova på, för dom som aldrig provat förr! på aftonen blir vår träning.

Det jag känner nu! blir allt klart tills imorgon? Det finns en del att göra under dagen, idag alltså! Duncan, Rauno och Esbjörn har åkt till Stockholm med sina hundar för att tävla så vi får hålla en tumme för dom oxå!

Lycka till! Jag känner mig rätt så ledbruten nu så det blir inte nåt mycket fysiskt arbete för mig. Vi får se vad dagen kommer med! Ha det! Kram Ulle

Av Ulrika - 14 maj 2009 08:51

Jag känner mig lite risig i halsen! Kevin fick stanna hemma  idag så har jag lite sällskap. Vi ska ta hundarna och gå ut på en långpromenad. Det är så skönt för Kevin kan cykla nu när vi är ute, då går det lite fortare än när hangår.

Jag tror att allt gick vägen när hundarna jagade älgarna, Snake har fortfarande lite ont i ryggen men är inte svullen eller halt.

Higgins som nog egentligen bara hängde med är då helt oberörd av händelsen.

Jag ska åka till Stockholm den 26 och gå på Samhall Metall IF:s årsmöte och det är lite kul att få göra nåt annorlunda nån gång. Men det blir bara över dagen.

Banan är snart fit for fight, men vi har skickat kortburen på uppfixning. Vi ska jobba på underlaget mer. Det ska i alla fall inte vara några bekymmer till prova på dagen, men kortburen vet jag inte när den blir klar.

Det är så skönt att man inte alltid MÅSTE vara på banan och jobba, jag och Tord är gärna där när vi har tid och lust-Men det blir mycket gjort. Jag jobbar ju egentligen lite då och då med marknadsföringen.

Ha en bra dag! Kram Ulle

Av Ulrika - 10 maj 2009 18:37

Det blev en kort sväng för dom insåg hur stora dom var när dom kom lite närmare. Higgins verkar oberörd av händelsen men jag vet inte om Snake kanske sprang för nära nåt träd eller så, för han har lite ont i sidan och är lite svullen. Hundarna får stanna inne inatt för observation så får jag se imorrn hur det verkar. Jag tror inte att det är någon fara. Go kväll Kram Ulle

Av Ulrika - 10 maj 2009 08:43

Det var arbetsdag på banan igår och antalet människor var inte så himla många, likadant var det i Onsdags. Då blir det helt enkelt så att det tar längre tid att bli klar med banan.

Sakta men säkert går det framåt rullarna är snart på plats tack vare Duncan, Tord håller på att fixa med altanen, jag själv har justerat skydds railen och sen har jag koncentrerat mig på reklamen, det är mitt ansvars område. Lena och Anders har fixat med stugan och alla vi andra får hugga in där det behövs. Men det känns som det är mycket kvar ändå tills själva bankroppen är klar, för den måste dras till och ev. fylla på med lite sand. Som alltid finns det sten på banan som ska bort.

Hoppas att det är några på banan idag och fixar med resten så kanske man blir glatt överraskad när man kommer dit på Onsdag.

Idag ska jag njuta av dagen för det verkar bli sol igen. Ha det! Kram Ulle


Av Ulrika - 7 maj 2009 06:40

Som jag pratat om tidigare har vi haft problem med datorn, det slutade med att den har havererat. Det känns lite jobbigt att man nu tänker " Varför har jag inte bränt ner alla bilder och allting annat viktigt jag hade i datorn" men det blir ju så att det ordnar sig alltid. Det ärbara så himla trist att allt är borta. Bilder som jag tagit för 2-3 år sedan finns kvar, men mycket fina bilder på bl.a Snake och Kevin är nu borta.

Jag var på banan igår och riktade och skruvade ihop skyddsrailen och nu pirrar det i hundkapptarmen. Banan ser oförskämt bra ut efter vintern det är bara några smärre justeringar. Rullarna måste kollas över och kanske byta några lager eller så. Men det känns nära nu. Snart kommer tränings grupperna upp på hemsidan. Jag kanske kan åstadkomma att lägga in träningstiderna oxå. Jag måste även ta någon till hjälp och sätta upp alla banderoller och det blir faktiskt bara 3 stycken miindre än ifjol om det inte tillkommer någon mer, det beror lite på hur duktiga vi är på att fixa sponsorer. Men jag måste säga att vi är ganska duktiga på det.

Hundarna är oxå i sitt esse och det är ju bra.

Ha en bra dag för det ska jag! Kram Ulle

Av Ulrika - 4 maj 2009 07:41

Det har varit jätteskönt sommarväder i helgen och vad blir det då med mig?

Jag blir hyper kan inte sitta still, jag har tränat, sprungit med hundar och jagat på i allmänhet.

Igår hade vi möte på hundkappen och till min förvåning är ALL snö borta. Då får man ju halvpanik att vi inte börjat fixa på banan än. Det roligaste som finns är när man kan vara på banan och träna. Komma in i gemenskapen i klubben. Så nu ska det vara arbetsdagar både Onsdag och Lördag och förhoppningsvis kan vi börja träna veckan därpå. Det blir lite spännande att se vad Snake gör nu när han fått mogna över vintern.

Tillbaka till min stress! man kan ju tänka att när jag kom hem kunde jag släppa allt och ta dagen som den kommer. Inatt var jag vaken mellan 02.30 och 03.30 då jag var tvungen att gå och skriva in sakerna jag skulle skriva på hemsidan. Jag har ju en förmåga att glömma saker med mina hjärnskador och då kan jag inte släppa det jag ska göra förrän det är gjort. Jag hoppas att jag sovit nog för att orka med dagen, barnenär lediga från dagis idag så jag måste ta ut min andra tillfälliga föräldrapennings dag. Vi ska nog åka på badhuset men jag vet inte om det blir Bureå eller Edda.

Ha en bra dag alla! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards