ulle

Alla inlägg under september 2009

Av Ulrika - 15 september 2009 15:55

Han fick problem med sina knän igen efter Midlanda äventyret så idag Tisdag åkte jag till veterinären för att kolla upp honom ordentligt.

Vi röntgade hans framben och det var inte kul att se vilka bekymmer han haft, så nu när han är nybliven 4åring så är han pensionär.

Men han har gjort det bra ändå med att ha sprungit i högsta klass hela tiden och har 6segrar 9andraplatser 6tredje på 29 starter.

Har fått medicin så han inte ska behöva ha så ont i sina leder och får leva livets glada dagar här i Yttervik. Så nästa säsong får man inrikta sig på att bara ha en hund till start Crimdon Snake vilket kan gå bra det oxå.Higgins race  

Higgins då han tog sin ända seger i år 2009.

Ha en bra dag! Kram Ulle

ps: Anders och Ulrika. Higgins behåller jag själv som sällskap.

Av Ulrika - 13 september 2009 16:07

Starten i the ladies Higgins har nummer 2 och är blå, han bommade starten ordentligt.   

Prisutdelning Y-sprinten där Snake blev 3:a BigBob vann och Delight day 2:a.    upploppet i Y-sprinten  

Av Ulrika - 13 september 2009 07:56

För Higgins, han bommade starten och hamnade i trängsel hela tiden. Efter loppet visade sig hans knäskada igen så det är frågan hur framtiden blir för honom.

Snake gjorde ett riktigt bra lopp men oxå där blev det jättetrångt i förstakurvan och han sprang in på en tredjeplats och fick sintredje pokal för säsongen. Tiderna blev inte bra eftersom det blev så tajt i förstakurvan.

Vi får se vad det blir för klass på hundarna, men för mig är dom alltid 1:or och hundarna betyder så mycket för mig i mitt arbete med mig själv och mina skador.

Jag hoppas att Higgins kan få läka över vintern så kanske han kan springa lite grann nästa säsong på vår egen bana.

Ha en bra dag!Glad Kram Ulle

Av Ulrika - 11 september 2009 15:07

Då bär det iväg till Sundsvall igen och jag håller tummen för att det ska gå bra. Det har börjat pirra i tävlingsnerverna, men jag hoppas att dom kan hålla sig på pall. Jag fick iflammation i ryggen efter förra svängen, så den här gången ska jag fälla bak sätet så att jag kan halvligga.

Det är ganska härligt väder ute,men det har blåst ordentligt i ett par dagar.

Jag måste säga att det känns rätt såkonstigt nu när bloggen har bytt utseende där man ska skriva så jag förstår nästan inte hur man gör.

Jag ska försöka få med mig kameran till Midlanda så jag kan lägga in nya foton.

Jag lär ska lägga in resultaten så fort jag kan både på Skellefteå hundkapps hemsida och så skickar jag resultaten till Norran. Norran skriver förresten hur dom vill, för dom hade då ändrat min text förra helgen ordentligt.

Här på min blogg så skriver jag mest om våra egna hundar.

Ha en bra dag och vi ses snart igen! Kram UlleFlört

Av Ulrika - 9 september 2009 13:23

Båda hundarna har fått box2 vilket är en rätt så bra lottning. Men dom springer mot hårt motstånd båda två och jag tror mer på en pallplats för Snake än Higgins. Higgins gamla bekymmer från tidigare säsonger gav sig till känna efter förra starten så vi får se. Kan han få en bra start så vet man aldrig.

Jag gruvar mig att åka hela vägen till och från Midlanda för jag fick jätteont efter förra svängen. Men antagligen så blir det här sista starten för säsongen så det får lov att gå.

Det har lottats på jobbet oxå, vi har nämligen en hockey biljett som lottas ut, och jag fick näst sista matchen före slutspelet SAIK- Djurgården. Det blir den 4/3 2010 en Torsdag. Det kändes kul att få en sen match för att det kan ju hänga på mycket då. Spännande!

Idag är det mysko väder, när jag gick ut med hundarna var det 23grader varmt och sol men innan jag var tillbaka så blev det störtregn så jag fick springa en bit.

Ha en bra dag! Kram Ulle

Av Ulrika - 6 september 2009 06:59

Snake startade i  Deltasprinten vilket han gjorde med bravur 17.31, med tanke på att vi inte har någon bana att träna på i Skellefteå. Dom behöver en urblåsning då och då. Snake var riktigt bra med i starten men fick en annan hund hängande mot sig en bit av startrakan vilket tar på krafterna. Big Bob från Sundsvall hann först i mål men Snake var god tvåa. Han verkade inte ha blivit så slut av starten och nästa helg ska ha få springa sprint igen hade jag tänkt.

Higgins startade i the ladies, vilket är en cup och finalen är nästa helg, så det här var bara semin och han blev oxå tvåa i sitt lopp. Jag hoppas att han får innerbox vid lottningen för han vill verkligen in numera.

Jag fick även träffa Smoky och Viper och deras nya ägare Anders och Ulrika( snyggtnamn va!). Dom är för fantastiska som kör ända från Rättvik så vi ska få träffas. Dom fick även agera medhjälpare under tävlingarna viket dom gjorde bra. Tack så mycket Anders och Ulrika ni är för härliga.

Av Ulrika - 3 september 2009 19:29

och Tords pappa jarle fyller oxå år 35++. Grattis till dom och Pacific highways syskon Love machine och who needs me. Tänk vad svårstavade vissa hundars namn är och från samma kull sen.

Av Ulrika - 3 september 2009 07:07

Jag jobbade igår och det var lite tungt men jag hörde på jobbet att det är fler än jag som haft detta. Man har jätteont i huvudet och sådär lagom med feber, så att man ska bli långsamtgående fordon, men nu tror jag det är över för min del. Som sagt så var jag hur trött som helst igår och somnade vid 21.30 sen har jag sovit hela natten utan avbrott och det är inte vanligt. Det känns ganska skönt att vara utvilad.

Jag såg att det inte var så många som anmält till Midlanda nästa helg, men det är inte förrän imorgon anmälningstiden är slut, så än finns det det att anmäla.

Idag ska jag och fixa ryggen efter det ska jag äta lunch med mamma. Jag ska även träffa F-kassan idag kl.13.00 och prata om min framtid.

Igår blåste det jättemycket och ett tag så störtade regnet ner och jag tror att det åskade oxå. Jag hoppas att det blir bra väder på Lördag i Sundsvall, men det får gärna regna fram till dess så att den nya banan får massor med vatten. Nya banor och gamla för den delen har en förmåga att sluka massor med vatten utan att det knappt märks. Vatten är en viktig ingrediens för att få banan perfekt. Men det blir säkert bra!

Ha en bra dag! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards