ulle

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Ulrika - 26 januari 2011 08:47

Skellefteå AIK mötte SSK på bortaplan igår, Oj! vad dom var överlägsna i 2 perioder, tur att vi hade Hadelöv i mål. I tredje perioden ryckte laget upp sig om spelade riktigt bra stundvis. Lindgren fick sätta en puck med axeln, så ibland måste man ha turen på sin sida. I sista minuten av ordinarie match satte Lehtonen en puck från ingen vinkel alls, Härligt! Förlängning inga mål, straffar: Lehtonen satte en Foppastraff, Månsson fd.SAIK gjorde en Omark kopia och satte den sen kom Lindström och satte en jättesnygg straff och segermålet fick Rundblad sätta och hans kroppsfinter är bara för härliga.

Det har blivit lite av varannan dags bra och dåligt spel av SAIK nu, jag hoppas att formtoppen närmar sig, vi har haft lite tur och förståss skicklighet att laget tagit poäng i nästan varje match och det tycker jag bevis att Skellefteå AIK hör hemma i toppen.

Derbyt mot Luleå förra matchen var oxå hur spännande som helst, men då tyckte jag SAIK höll taktpinnen hela matchen. Det är kul att laget kan hämta igen när vi ligger under.

Samtidigt som matchen igår så spelade Svenska handbolls landslaget mot Danmark och fick tyvärr stryk. Svenska alpinkillarna hade vinstchans några av dom, Myhrer slutade 2:a och Hargin 3:a Kul! inför kommande VM.

Det är lite jobbigt att försöka hänga med överallt, men som tur var är det ju paus i hockeyn så då går det titta på annat. Men när straffarna lades så åkte slalomkillarna andra åket, det blev hockey på datorn och slalom på TV:n.


Jag och tord har legat sjuka igen, feber och frossa och bihålorna höll på att poppa ut. Kevin fick hälsa på hos syrran i helgen och leka med sina kära kusiner. Tack för den avlastningen Jenny!

Dom var över på Crimdon farmen och tittade på valpar. Ebbas valpar är för underbara!

      

På Måndag är det dags för nya sprutor i ryggen, och jag hoppas det funkar den här gången. Det går kanske att kombinera dom 2 olika ställena jag fått förr.

Jag får se!

Ha en bra dag! Kram Ulle  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards