ulle

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Ulrika - 6 juli 2009 18:27

Kevins nya finska vän knockade en platsflaska i munnen på honom så tanden som tidigare lossnat på dagis började blöda och är lite lös igen. Mycket om man frågar Kevin, så nu blir det till att äta mjuka grejor ett tag och se om tanden fastnar igen. Detta hände igår och idag när Kevin lekt med honom så hade han ett sår i ansiktet som pojken hade gjort, så man undrar ju vad dom gör när dom leker?.

Träffade nyss några motorcyklister från Kiruna som var på genomresa och en av dom hade Skellefteå AIK på snuslocket och det ska han ha all heder för. Heja SAIK! God kväll! Kram Ulle 

Av Ulrika - 6 juli 2009 07:00

Det var ju vår första lediga dag så de vi började med var att inta inomhusbadet, Duncan valde att stanna i stugan men jag, Anette, tord och Kevin var där. Jag och Anette njöt mest av dom varmare baden av olika slag. Tord och Kevin åkte vattenrutchbana, dom hade även vågor i bassängen vid en del tillfällen så då var det bara att hänga med. I duschrummen hade dom 3 olika sorters bastu Finsk, Turkisk och nåt annat som jag inte kommer ihåg. Inann man intar bastun får man slita en plastad lapp från en stor rulle på väggen, det var det man fick ta med in i bastun.

Vi provade även campingens trampbilar som man fick hyra för en timme i taget. Kevin provade först en mindre trampbil och det var kul, senare på dagen hyrde vi en dubbeltrampbil (fullstor) som både jag, Kevin och Tord kunde åka med.

Hundarna har det rätt så bekvämt bak i vanen och så får dom promenera på så många nya ställen med nya lukter. Det finns massor med gångvägar som leder åt  alla håll och kanter, så det är ganska lätt att gå vilse.

Kevin har hittat en kompis från finland som bor i en stuga brevid oss. Kevin pratar Svenska med honom och han Finska men på nåt sätt verkar dom ändå förstå varann. I går kväll när vi grillade så stannade några trevliga kalixbor och pratade. Dom hade en hund med sig och dom undrade om vi kunde gissa vad han var för ras, och jag klarade testet stövare och pointer men dom blev rätt så förvånde att jag prickade rätt.

Nu på morgonen när jag gick med hundarna träffade jag en karl med 4 greyhounds dom hade flyttat in här igår, så nu finns det åtminstonde 12 greyhounds på området.

Idag ska vi på stan. Ha en bra dag! Kram Ulle

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards